Vill du sjunga med oss?

Är du mellan 16 och 25 år gammal och har sjungit i kör tidigare? Då är du mycket välkommen att söka till oss! Det kan du göra superlätt genom att fylla i intresseanmälan nedan, men du kan också mejla till info@harlandavoces.se eller höra av dig till körledare David Molin på mobilnumret +46 73-773 88 26. När du har skickat in din intresseanmälan återkopplar vi så fort som möjligt till dig om tid för sångprov. Vill du veta mer om vilka vi är kan du läsa under fliken Om oss. Tveka inte heller att höra av dig med frågor!

Vi tar kontinuerligt emot ansökningar, så sök när som helst! Vi repeterar varje tisdag mellan kl. 17:00 och 19:00 i Härlanda Kyrka, men förutom de ordinarie repetitionerna tillkommer alltid ytterligare repdagar inför konserter.

För att kunna driva föreningen Härlanda Kyrkas Unga Körer, som hjälper oss att hålla på med det vi gör, betalar varje medlem 200kr i medlemsavgift.

Intresseanmälan

Här kan du lämna ett meddelande om du vill berätta om tidigare körerfarenhet, något annat vi bör veta om dig, eller om du har en fråga.